Производители:

4max авточасти от Budinov.bg

4Max е полска компания, която произвежда авточасти, акумулатори, аксесоари и течности, отговарящи на всички изисквания и стандарти за качество.

Виж продуктите на 4Max, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Акумулатори 4Max

 

4Ride авточасти от Budinov.bg

4Ride e производител на мотоциклетни акумулатори, произведени в Полша.

Виж продуктите на 4Ride, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Акумулатори 4Ride

 

ac battery от Budinov.bg

Българска компания, основана през 1990 г. в гр. Дупница. Дейността стартира с внос на авточасти предимно за руски автомобили. През 2000 г. започва внос и продажба на резервни авточасти за западни и азиатски леки и лекотоварни автомобили и камиони. Повече от 20 години “Автокомерс 93” ООД има контакти с постоянни клиенти и може да декларира добри и сериозни бизнес отношения с тях.

Виж продуктите на AC Battery, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Виж продуктите на Autokelly, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Bardahl авто масла и добавки от Budinov.bg

Френска компания с повече от 50 години технологичен напредък. През тридесетте години норвежкия инженер Оле Бардал изобретява един революционен смазочен принцип, базиран на явлението поляризация. Днес, постиженията представляват най-важният коз на развиващите се индустриални компании. От 50 години, лабораториите Bardahl анализират и изобретяват решения, отговарящи на все по-строгите технологични и екологични изисквания.

Виж продуктите на Bardahl, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Bosch авточасти от Budinov.bg

Създадена е на 15 ноември 1886 г. в Щутгарт от немския предприемач и инженер Роберт Бош (1861 – 1942) като работилница за фина механика и електротехника.
Главният офис на компанията е разположен в град Герлинген, Германия, близо от Щутгарт. Днес групата включва производствена и търговска мрежа от около 290 производствени предприятия, 440 дъщерни и регионални дружества и над 10 000 сервизни центрове в повече от 60 страни.
През годините дружеството регистрира множество патенти, като ABS системата, ESP и много други.

Официален уебсайт на марката Бош: https://www.bosch.bg

Виж продуктите на Bosch, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Bosch акумулатори

 

Car face авто аксесоари от Budinov.bg

Виж продуктите на Carface, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Cartechnic авточасти от Budinov.bg

Немската компания Cartechnic създадена в средата на 90-те години на миналия век. Предлага на клиентите по-ниски цени и висококачествена алтернатива и на съществуващите марки производители. През последните няколко години продуктовата гама е разширена, тя включва повече от 600 продукта. Продукти за поддръжка и сервиз, двигатели, трансмисии, хидравлични и климатични масла, автомобилни лампи, продукти за грижа за автомобила, чистачки, стартерни батерии, бояджийски продукти и много други.

Виж продуктите на Cartechnic, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Cartechnic акумулатори

 

Castrol масла от Budinov.bg

Castrol е водещ световен производител, дистрибутор и търговец на висококачествени смазочни масла, греси и свързани с тях услуги, за клиенти от областта на автомобилостроенето, промишлеността, корабоплаването, авиацията, проучването и добива на нефт по цял свят. Главното управление на компанията е в Обединеното Кралство и работи пряко в повече от 46 страни, с персонал приблизително 7500 души по света.  Продуктите на Castrol са препоръчвани и създадени с големи производители на оригинално оборудване, включително Audi, BMW, Ford, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata и Volkswagen, за техните силови продукти, които са „новост за света”.

Виж продуктите на Castrol, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Comma авточасти от Budinov.bg

Създадена като независим бранд през 1965 г., Comma бързо печели завидна репутация за качеството на своите продукти и услуги. Comma продължава да расте, бързо разширява пазарния си дял за собствените си продукти, като същевременно развива и разпространява първокласни смазочни материали и химикали от името на Esso и Mobil. През 2012 г. Comma e продадена от ExxonMobil на лицензополучателя й в Южна Америка, Moove Lubrificantes e Especialidades SA със седалище в Сао Пауло, Бразилия.

Виж продуктите на Comma, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Electra акумулатори от Budinov.bg

Акумулаторите Electra използват съвременна технология и високо качество на изработката, които осигуряват дълъг живот на акумулаторите Electra и ги правят много подходящи за натоварено използване (градско шофиране). С отлични характеристики и дълготрайна мощност при студен старт, това са акумулатори, на които ще можете да разчитате, без да натоварите бюджета си.

Виж продуктите на Electra, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Electra акумулатори

 

Febi авточасти от Budinov.bg

Немската компания основана през 1844г. , започва производство си с изработка на метални елементи по поръчка. За да насочи профила на марката, фокусът на продукта е поставен в резервни части за немски и европейски модели на превозни средства в средата на 1990-те години. Днес Febi bilstein разпространява повече от 34 000 различни елементи за леки и лекотоварни автомобили с подкрепата на 20 чуждестранни клона по света. От 2012 г. марката за продукти Febi е част от Bilstein групата, която присъединява и други известни марки.

Виж продуктите на Febi, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Ferodo авточасти от Budinov.bg

Ferodo ® започва с производството на спирачки за коли във Великобритания през 1897г. Днес Ferodo е синоним на върхови постижения и непрекъснат ангажимент за разработване на спирачни решения за бъдещето. В резултат на това се превъръща в предпочитан избор при доставката на оригинално оборудване и надежден натиск при спиране. Ferodo предоставя първокачествени части за спирачките на водещите световни производители и пазара на резервни части. От 10-те най-продавани автомобила в Европа, Ferodo е оборудван като OE /оригинален елемент/ на 8 от тях.

Виж продуктите на Ferodo, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Gigawatt акумулатори от Budinov.bg

Акумулаторите на Gigawatt се произвеждат в заводите на Bosch в Чехия. Те са икономичното решение за автомобили, притежаващи по-малко на брой електрически консуматори. 100% необслужваеми са и предлагат надеждно захранване дори и в неблагоприятни температурни условия.

Виж продуктите на Gigawatt, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Gigawatt акумулатори

 

Havoline от Budinov.bg

Mарката моторни масла Havoline е собсвеност на Texaco – американска компания създадена през 1901 година в Тексас, САЩ. Havoline предлагат богата гама от моторни и трансмисионни масла, хидравлични течности, добавки, греси и други смазочни продукти за автомобилния и индустриалния сектор.

Виж продуктите на Havoline, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Liqui Moly от Budinov.bg

Liqui Moly е немска фирма основана през 1957, специализирана в производството на масла , смазочни материали и добавки. Световно известен производител на лубриканти с високо качество, моторни масла, добавки, продукти за грижа за автомобили, химически ремонтни инструменти, лепила и уплътнители. Глобална търговска марка с гаранция за най-високо качество. Световна марка, произведена в Германия.

Виж продуктите на Liqui Moly, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Lucas авточасти от Budinov.bg

Lucas Industries основан през 1860г., базиран в Бирмингам британски производител на автомобилната индустрия и авиокосмическата промишленост.

Виж продуктите на Lucas, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Magneti Marelli основана 1919г. в Италия. Разработва и произвежда високотехнологични компоненти за автомобилната индустрия . Magneti Marelli е със седалище в Corbetta, Италия и включва 86 производствени предприятия, 12 центъра за научноизследователска дейност и 26 целеви центрове в 19 страни.

Виж продуктите на Magneti Marelli, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Mammooth

Mammooth произвежда високо качестевени аксесоари и универсални части за вашия лек автомобил.

Виж продуктите на Mammooth, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Масла Motul от Budinov.bg

Motul е глобална френска компания, която произвежда, разработва и разпространява лубриканти за двигатели (мотоциклети, автомобили и други превозни средства) и за индустрията. Motul е първият производител на смазочни материали, който използва естерната технология за формулирането на своите 100% синтетични автомобилни масла, като се възползва от иновациите, изобретени за първи път в авиационната индустрия.

Официален уебсайт на марката Мотул: www.motul.com

Виж продуктите на Motul, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Optima акумулатори от Budinov.bg

Батериите Optima са крайният източник на енергия, създаден за по-добри резултати и по-дълъг живот в екстремни условия на работа. Тайната е в патентованата технология SpiraCell ™ на Optima, където спираловидно навитите клетки заменят плоските батерии, които се намират в повечето традиционни батерии. Този уникален дизайн предлага редица предимства при дълбоки цикли, морски и стартови приложения, включително 15 пъти повече устойчивост на вибрации, по-ефективна стартова мощност, по-дълъг живот на батерията, изключителна топлоустойчивост, по-голямо време на работа, по-бързо зареждане и по-дълъг експлоатационен живот.

Виж продуктите на Optima, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Optima акумулатори

 

Orlen Oil от Budinov.bg

Orlen oil е основен полски рафинерен нефтен и бензинов търговец основан през 1999г. Днес Orlen е най-големият търговец на дребно на горива в Полша. Компанията управлява най-модерния и вторият по големина комплекс за производство на терефталова киселина в Европа.

Виж продуктите на Orlen oil, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Osram авто крушки от Budinov.bg

OSRAM, компания базирана в Мюнхен. Световен бранд номер 1 в автомобилното осветление и световен лидер в производството на осветителни тела с история, датираща от повече от 100 години.

Виж продуктите на Osram, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Petronas авточасти от Budinov.bg

Петронас е създадена на 17 август 1974 г. като национална петролна компания на Малайзия, притежаваща и контролираща изцяло петролните ресурси на страната. С течение на времето, от обикновен управител и регулатор на Малайзийския добив на нефт и газ, „Петронас“ израства до напълно интегрирана петролна и газова корпорация, фигурираща сред 500-те най-големи компании в света.

Виж продуктите на Petronas, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Philips авточасти от Budinov.bg

Philips е нидерландска компания основана през 1891г. Една от най-големите световни производители на електроника.

Виж продуктите на Philips, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Rezaw-Plast авточасти от Budinov.bg

Rezaw-Plast е основана през 1982 г. Всички фабрики се намират около град Варшава. Дългогодишният опит в производството, най-новите технологии и отличната квалификация на служителите създадоха висока репутация на марката Rezaw-Plast.

Виж продуктите на Rezaw-Plast, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Rombat акумулатори от Budinov.bg

Rombat Bistrita е румънски производител на батерии. Компанията произвежда марки батерии за автомобили, камиони и локомотиви .

Виж продуктите на Rombat, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Rombat акумулатори

 

Sonax авточасти от Budinov.bg

Sonax е немска компания, основана през 1950г. В Германия и Австрия компанията е лидер на пазара в индустрията. Продуктите на Sonax са представени в около 100 страни по света.

Виж продуктите на Sonax, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Sparco авточасти от Budinov.bg

Компанията е основана през 1977 г. в Италия. Специализирана в производството на седалки, волани, колани, раници и каски.

Виж продуктите на Sparco, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Starline авточасти от Budinov.bg

Starline предлага на пазара единствено продукти с доказано качество. Това е единствената марка на пазара, която предлага изключителна 3-годишна гаранция. STARLINE резервните части включват 21 продуктови линии, съдържащи повече от 15 000 различни елемента.

Виж продуктите на Starline, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Starline акумулатори

 

STP добавки от Budinov.bg

В продължение на повече от 60 години и за повече мили, отколкото всеки може да разчита, STP е едно от най-доверените имена в автомобилната грижа. Като част от редовната ви основна поддръжка, използването на STP® продукти може да помогне на двигателя Ви да работи по-дълго.

Виж продуктите на STP, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Total авто масла от Budinov.bg

Total основана през 1924г. е корпорация за добив и производство на петролни продукти. Седалището на компанията е в Курбьовоа край Париж, Франция. Четвърта корпорация по добив на нефт и природен газ. Total Lubricants е важен спонсор във Формула 1, WRC, Moto GP, Endurance и Rally Raid.

Виж продуктите на Total, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Tratauto авточасти от Budinov.bg

TRATAUTO ® е испанска компания, която разработва и доставя висококачествени химични продукти за приложение във всички видове двигатели. Продуктите са предназначени за двигатели на автомобили, камиони, мотоциклети, лодки и др. Решения за проблеми в различни сфери на всяко превозно средство: Охлаждане, гориво, смазване, интериор, екстериор, почистване и др.

Виж продуктите на Tratauto, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Valeo авточасти от Budinov.bg

Valeo френска компания, основана през 1923 г. Над 90 години по-късно вече е световен лидер, работещ в 33 страни и партньорство с производители на автомобили по целия свят.

Виж продуктите на Valeo, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Valvoline авточасти от Budinov.bg

Valvoline компания основана през 1866г. в САЩ. Произвежда и дистрибутира автомобилни, търговски и промишлени смазочни материали и автомобилни химикали.

Виж продуктите на Valvoline, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Varta авточасти от Budinov.bg

Съвременните превозни средства изискват най-високите нива на енергия от Вашия акумулатор. Акумулаторите VARTA® са „сърцето“ на Вашето превозно средство, независимо дали е за системата Start-Stop, конвенционален автомобил, мотоциклет, товарен автомобил, камион или спортно превозно средство за развлечение. Акумулаторът на VARTA® винаги е най-доброто решение!

Официален уебсайт на марката Варта: www.varta.com

Виж продуктите на Varta, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Varta акумулатори

 

Vega авточасти от Budinov.bg

VeGa акумулаторите са произведени, използвайки най-добрите сурови материали, с цел да осигурят най-добри експлоатационни качества. Те са проектирани така, че да предлагат на потребителите продукт, който съчетава най-новите технологични подобрения в акумулаторния дизайн с максимална производителност и издръжливост.

Виж продуктите на Vega, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Vega акумулатори

 

Vexxol авточасти от Budinov.bg

За Vexxol, маслото не е просто смазка, която осигурява нормалната работа на всеки автомобил. Поставяйки такъв акцент, Имахижу ООД, с помощта на дългогодишни партньори, създава линията масла Vexxol. 20-годишният опит, който имат им помага да изучат и разберат какво е доброто масло за Вашият автомобил.

Виж продуктите на Vexxol, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

 

Yuasa авточасти от Budinov.bg

Yuasa е водещ световен производител на акумулаторни батерии с близо 100 годишна история. YUASA Storage Battery Co. е създадена през далечната 1915 година в град Sakai, префектура Osaka, Япония. Като оборот фирмата заема второ място в света сред производителите на акумулатори. Компанията е лидер в продажбите и е спечелила доверието на редица автомобилни производители за оригинално вграждане като – Honda, Toyota, Mercedes-Benz, BMW, Mazda, Ford, GM, Nissan, Subaru, Mitsubishi, Land Rover, Suzuki и др. Световен производител №1 за мотоциклетни акумулатори.

Виж продуктите на Yuasa, които Budinov.bg онлайн магазин за авточасти предлага:

Yuasa акумулатори